Κάλεσμα για τη διοργάνωση του FOSSCOMM 2017

Κάλεσμα για τη διοργάνωση του FOSSCOMM 2017

Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση  του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου FOSSCOMM που διοργάνωθηκε από την κοινότητα ελεύθερου λογισμικού του Πανεπιστημίου Πειραιά, Software Libre Society, και μια μεγάλη ομάδα εθελοντών, θα θέλαμε να απευθύνουμε κάλεσμα προς όλες τις FOSS κοινότητες ανά την Ελλάδα για την ανάληψη της διοργάνωσης του 10ου συνεδρίου FOSSCOMM (2017).

Όποια κοινότητα ενδιαφέρεται, καλείται να αποστείλει το αίτημα της στο  email fosscomm at students.cs.unipi.gr μέχρι τέλη Νοεμβρίου με τις  πληροφορίες που αναφέρονται στο pdf αρχείο.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία . Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email fosccomm at students.cs.unipi.gr.

Η Οργανωτική Επιτροπή του FOSSCOMM 2016

avatar_01

Αρχεία Παρουσιάσεων

Εδώ θα βρείτε τα .pdf αρχεία για αρκετές από τις παρουσίασεις του συνεδρίου.

avatar_01

Τελικό πρόγραμμα & αιτήσεις παρακολούθησης

Σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα στην τελική του μορφή.
Οι αιτήσεις παρακολούθησης στην ιστοσελίδα θα κλείσουν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Η παρακολούθηση του συνεδρίου θα συνεχίζει προφανώςνα είναι ελεύθερη για όλους, ανεξαρτήτως αίτησης.

CTF_fosscomm

Λήξη δήλωσης συμμετοχής για τον διαγωνισμό Capture the Flag

Οι συμμετοχές για το Capture the Flag event στα πλαίσια της FOSSCOMM 2016 έκλεισαν!

Σας ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον που δείξατε για τον διαγωνισμό και σας περιμένουμε ετοιμοπόλεμους στο συνέδριο!

Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί την ταυτότητα ή το δίπλωμα οδήγησης για να μπορεί να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων σας.

CTF_fosscomm

Capture The Flag

Το Σάββατο 16 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί Capture the Flag event στα πλαίσια της FOSSCOMM 2016. Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγράφες για την συμμετόχη στο CTF έχουν ανοίξει. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο http://fosscomm.cs.unipi.gr/index_php/ctf/.

Speaker at Business Conference and Presentation. Audience at the conference hall.

Προθεσμία υποβολής παρουσιάσεων

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προθεσμία υποβολής παρουσιάσεων λήγει στις 28 Μαρτίου. Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν κάποια παρουσίαση, μπορούν να το κάνουν είτε μέσω της φόρμας “ΔήλωσηΠαρουσίασης” είτε στέλνοντας email στο με τις κατάλληλες πληροφορίες που βρίσκονται στην φόρμα. Το πρόγραμμα παρουσιάσεων θα ανακοινωθεί λίγες μέρες αργότερα.

avatar_01

FOSSCOMM 2016

Το FOSSCOMM (Free and Open Source Software Communities Meeting) είναι ένα ετήσιο συνέδριο που έχει ως κύριο θέμα το ελεύθερο και ανοικτό λογισμικό, το όποιο έχει φιλοξενηθεί σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Σκοπός του συνεδρίου είναι η προώθηση της χρήσης FOSS (Free and Open Source Software) και απευθύνεται σε προγραμματιστές, FOSS κοινότητες και λοιπούς ενδιαφερόμενους.